Achtergrond Afbeelding

De bouw zoekt jou... En jij de bouw!

Voetbalvereniging NVS superblij met Bouwmensen

Voetbalvereniging NVS superblij met Bouwmensen 24-05-2019

Bouwmensen is al jaren een trouwe sponsor van voetbalvereniging NVS uit Nieuw-Vossemeer. "En daar zijn wij heel erg blij mee", zegt voorzitter Ron Bosters. Het prille begin van de band tussen de club en Bouwmensen ligt bij bouwbedrijf Uytdewilligen, weet Bosters. "Dat was in de tijd dat Bouwmensen nog SPB was. Er was toen al een band met ons dorp en dat is uitgegroeid tot een stukje sponsoring voor de club." 

Bouwmensen sponsort shirts en jassen voor de oudste jeugd en leiders en shirts voor het eerste elftal. "Helemaal super", vindt Bosters. "We hebben de luxe om meerdere trouwe sponsoren te hebben en daar zijn we dankbaar voor. We zijn dan ook heel zuinig op de spullen. We wassen ze zelf en proberen er meerdere jaren mee te doen, zodat de investering voor de sponsor ook leuk blijft. En natuurlijk proberen we ons als vereniging zo goed mogelijk te profileren."  

Aan het eind van het seizoen worden de sponsoren bedankt. " Soms hebben bedrijven daar geen behoefte aan, dat respecteren we ook", zegt Bosters. "Van Bouwmensen is er altijd wel iemand aanwezig, meestal Jan den Engelsman. Die bedanken we dan met een bloemetje of een presentje." NVS heeft ruim 300 leden. Het eerste elftal speelt in de vijfde klasse.