Achtergrond Afbeelding

De bouw zoekt jou... En jij de bouw!

Interview - Jeffrey Sloof

Interview - Jeffrey Sloof 15-12-2016

Jeffrey Sloof is 17 jaar en zit in het 4e leerjaar van het VMBO. Jeffrey loopt momenteel stage bij Bouwmensen Zuidwest in Middelharnis om zich te oriënteren welke richting hij graag op wilt in de bouw. Hij doet dit jaar examen in kader en wilt graag volgend schooljaar intreden bij Bouwmensen.

‘Bijna mijn hele familie werkt in de techniek’ vertelt Jeffrey. Jeffrey zijn oom heeft een eigen aannemersbedrijf waar hij dan ook regelmatig mee heeft gekeken bij verschillende werkzaamheden.  Hierdoor kwam Jeffrey er achter dat hij ook graag met zijn handen werkt en de bouw leuk vind.

Op het VMBO waar ik nu zit hebben ze helaas geen bouwtechniek waarna ik op het internet ben gaan zoeken. Toen kwam ik terecht bij Bouwmensen in Middelharnis en heb ik gevraagd of ik hier alvast kennis mocht komen maken met de mogelijkheden in de bouw omdat ik nog niet precies weet welke kant ik op wil. ‘Ik loop hier nu 1x in de week stage en dat bevalt goed’ zegt Jeffrey. Na mijn examens wil ik  hier dan ook graag mijn vervolg opleiding gaan doen.

Bouwmensen spreekt mij aan omdat ik hier mijn vervolg opleiding kan doen in een BBL-traject. Dan werk en leer ik tegelijk. Ik zou graag later ook door willen leren voor mijn aannemerspapieren.