Achtergrond Afbeelding

De bouw zoekt jou... En jij de bouw!

Nieuws

Zoeken
21-28 van 28
 • BTZ-dagen 2016

  BTZ-dagen 2016

  15-12-2016

  21 november t/m 25 november waren  de jaarlijkse  beroepenoriëntatie dagen Zeeland, dit jaar vond het evenement plaats bij Bouwmensen Zuidwest en in het Techniekhuis in Goes.

  Leerlingen uit het tweede leerjaar van het VMBO maken kennis en doen ervaring op met verschillende technische werkvelden.

  Lees meer »
 • Duits uitwisselingsproject

  Duits uitwisselingsproject

  15-12-2016

  De Duitse uitwisselingstudenten hebben stage gelopen bij regionale bedrijven. Zo ook de metselaar, hij heeft meegelopen met de metselploeg van Bouwmensen Zuidwest. Hij heeft meegewerkt aan het project in Koewacht.

  Lees meer »
 • Jaarafsluiting

  Jaarafsluiting

  15-12-2016

  Vanaf deze plaats willen wij iedereen bedanken voor de goede samenwerking. De inzet van onze leerling werknemers. De bouw en infrabedrijven, timmer en meubel industrie en de stucbedrijven  voor hun terugkerende bereidheid om jonge mensen af te nemen van ons opleidingsbedrijf.

  Lees meer »
 • Leerling aan het woord...

  Leerling aan het woord...

  15-12-2016

  Even voorstellen..

  Kevin Paauwe is 17 jaar en zit in het 2e leerjaar van de opleiding Timmerman BBL niveau 2. Kevin is uitgeplaatst bij leerbedrijf Aannemersbedrijf Paauwe uit Seroorkerke.

  Lees meer »
 • Stuc Werk en Leren bezoekt Knauf

  Stuc Werk en Leren bezoekt Knauf

  15-12-2016

  Jaarlijks mogen van iedere Stuc Werk en Leren vestiging 2 leerlingen mee op excursie in Duitsland. Woensdag 9 november t/m  zaterdag 12 november is Kurby samen met collega leerlingen van Stuc Werk en Leren mee geweest naar gipsplatenfabriek Knauf en de Kalkgroeve in Duitsland. Dit is een jaarlijkse excursie. Kurdby vertelt over zijn ervaring.

  Lees meer »
 • Interview - Jeffrey Sloof

  Interview - Jeffrey Sloof

  15-12-2016

  Jeffrey Sloof is 17 jaar en zit in het 4e leerjaar van het VMBO. Jeffrey loopt momenteel stage bij Bouwmensen Zuidwest in Middelharnis om zich te oriënteren welke richting hij graag op wilt in de bouw. Hij doet dit jaar examen in kader en wilt graag volgend schooljaar intreden bij Bouwmensen.

  Lees meer »
 • Thoolse Techniekdag

  Thoolse Techniekdag

  15-12-2016

  In Tholen werd 17 november de negende editie van de Thoolse techniekdag georganiseerd. Rond de 400 leerlingen van verschillende basisscholen kwamen naar Tholen om kennis te maken met techniek.

  Lees meer »
 • Maak kennis met de bouw!

  15-12-2016

  Wil jij ook kennis maken met de bouw? Kom naar onze Open dagen of schrijf je in voor een doe-dag!

  Lees meer »
21-28 van 28