Achtergrond Afbeelding

De bouw zoekt jou... En jij de bouw!

Nieuws

Zoeken
1-10 van 31
 • Voetbalvereniging NVS superblij met Bouwmensen

  Voetbalvereniging NVS superblij met Bouwmensen

  24-05-2019

  Bouwmensen is al jaren een trouwe sponsor van voetbalvereniging NVS uit Nieuw-Vossemeer. "En daar zijn wij heel erg blij mee", zegt voorzitter Ron Bosters. Het prille begin van de band tussen de club en Bouwmensen ligt bij bouwbedrijf Uytdewilligen, weet Bosters. "Dat was in de tijd dat Bouwmensen nog SPB was. Er was toen al een band met ons dorp en dat is uitgegroeid tot een stukje sponsoring voor de club." 

  Lees meer »
 • Veiling steigerhouten tuinmeubelen

  22-05-2019

  Bij Bouwmensen aan de Industriestraat 7 in Goes is op dinsdag 28 mei een veiling van steigerhouten tuinmeubelen. De opbrengst is voor het goede doel. De veiling begint om 18.45 uur met een inloop en koffie. Om 19.00 uur opent Arold Versluys (directeur voor Techniek en Design) het evenement. Rudi Clement (leerlingbegeleider Installatiewerk) en Wisnu Santoso (docent SS Nehalennia, Middelburg) geven daarna een presentatie over de stimulering van talentontwikkeling in de techniek en herwaardering van vakmanschap. 

  Lees meer »
 • We stellen je voor aan… Marcel van Doorn

  We stellen je voor aan… Marcel van Doorn

  20-05-2019

  Marcel werkte 22 jaar als stukadoor en nu bij NOA Opleidingsbedrijf Afbouw als praktijkbegeleider. “Echt machtig mooi werk. De omslag van stukadoor naar praktijkbegeleider was wel even wennen, maar ik heb er nog geen moment spijt van gehad.” Vroeger wilde Marcel eigenlijk kok worden. “Maar in de zomervakantie vroeg een neef van me, die stukadoor was, of ik hem niet een tijdje kon helpen. En de bouw beviel me wel. In de horeca moet je vaak in het weekend werken, op feestdagen. Als stukadoor had ik vier weken zomervakantie, twee weken met kerst en het verdiende nog goed ook!” 

  Lees meer »
 • Open dagen 2018

  25-01-2018

  Weet jij al wat je wilt gaan doen na het VMBO? Vind je het fijn om lichamelijke arbeid te verrichten en ook met je hoofd bezig te zijn? Wil jij een uitdaging in je werk en aan het eind van de dag trots zijn op wat je hebt gemaakt? Wil je nu al graag aan het werk, maar vind je een diploma ook belangrijk? Dan zijn wij opzoek naar jou! Kom je oriënteren tijdens één onze open dagen!

  Lees meer »
 • Techniek is leuk en biedt je een toekomst

  Techniek is leuk en biedt je een toekomst

  15-12-2017 Lees meer »
 • Gedreven docent bouwkunde maakt het verschil

  Gedreven docent bouwkunde maakt het verschil

  15-12-2017 Lees meer »
 • Stuc Zuid West met het oog op de toekomst

  Stuc Zuid West met het oog op de toekomst

  14-12-2017 Lees meer »
 • Op maat leerlingen inzetten op unieke projecten

  Op maat leerlingen inzetten op unieke projecten

  14-12-2017 Lees meer »
 • Leonardo da Vinci Brug

  Leonardo da Vinci Brug

  16-11-2017 Lees meer »
 • Opendagen 2018

  31-10-2017

  Opendagen 2018

  Lees meer »
1-10 van 31